Om företaget

Jag som driver Danielssons Kakel och bygg heter Jonas Danielsson och har jobbat som plattsättare sen 1995 och i egen regi sen 2004. Jag bor och utgår från Bjursås och har hela Dalarna som arbetsområde.

Danielssons Kakel och bygg erbjuder alla typer av plattsättning inomhus som utomhus till privatpersoner och företag. Jag åtar mig även mindre byggnationer som totala badrumsrenoveringar där jag har ett bra samarbete med med övriga yrkesgrupper som El och VVS. Jag är lyhörd för kundens önskemål, ingenting är omöjligt. Med den nuvarande trenden med storformatsplattor så ställs det höga krav på material och utförande. Jag ställer högsta krav på mig själv och på mina samarbetspartners.

Danielssons Kakel och bygg har behörighet för utförande av arbeten i våtrum enligt BBV.

Med över 22 års erfarenhet inom plattsättning, kakel och klinkers, levereras alltid bra service och ett perfekt resultat.

Certifieringar

Behörighetsbevis 2013

Danielssons kakel och bygg har tilldelats behörighet för utförande av arbeten enligt BBV, Byggkeramikrådets branchregler för våtrum.

Reglerna är framtagna med hänsyn till myndighetskraven i Boverkets byggregler, BBR, BFS 1993:57 med ändringar till och med 2008:6

Certifierad applicerare av microcement från designcement.se som distribuerar material från topciment.com.